Predstavljamo: „KYOCERA TASKalfa“ seriju multifunkcijskih štampača (fotokopira)

Kyocera TASKalfa Multifunkcijski štampači i fotokopiri

Kyocera Taskalfa multifunkcijski uređaji su nastali kako bi zadovoljili potrebe i zahteve svakog korisnika.
Multifunkcijski štampači i kopir aparati KYOCERA, nude najširu paletu nagrađivanih uređaja u industriji. Dugi niz godina Kyocera osvaja sve nagrade, potrošača i industrije fotokopir aparata crno-belih ili fotokopir aparata u boji.

SPECIJALNA NAGRADA – BLI 2018-2021 za najbolje fotokopire i multifunkcijske uređaje u boji!

O nagradi BLI

Keypoint intelligence – Buyers Lab (BLI)– je zadužena za industriju digitalne štampe. Svojim bezkonkurentnim alatima i sa neuporedivim znanjem, pružili su klijentima ogromnu količinu podataka i odgovora, koji su im neophodni u tim „kritičnim“ trenucima pri definisanju svojih proizvoda i jačanju njihove prodaje. Preko 50 godina „Buyers Lab“ je globalni resurs industrije za digitalnu štampu i obradu dokumenata. Pouzdane informacije, testirani podaci i konkurentni alati za prodaju. Počelo je sve kao alat koji informiše korisnika o kancelarijskoj opremi. Danas je postao nezaobilazni, sveobuhvatni industrijski resurs.

Kyocera TASKalfa multifunkcijski štampači i fotokopiri

Svi Kyocera fotokopikopir aparati mogu biti nadograđeni opcionalnim funkcijama za štampanje i skeniranje i faks funkcijama koje povećavaju efikasnost rada u organizacijama svih veličina. Jednostavni za korišćenje Kyocera TASKalfa multifunkcijski štampači i fotokopir aparati povećavaju produktivnost sa karakteristikama koje odgovaraju potrebama malih radnih grupa, sve do velikih organizacija. Kyocera TASKalfa fotokopiri završavaju potreba štampanja, kopiranja, skeniranja i slanja faksa sa maksimalnom pouzdanošću, brzinom i maksimalnim kvalitetom. 

Danas je upravljanje dokumentima postalo veoma kompleksno i traži sve više pažnje, vremena i enrgije zaposlenih. Kao rezultat nastala je Kyocera TASKalfa serija fotokopira. Multifuncijski uređaji Kyocera TASKalfa su sigurni i jednostavni za upravljanje.  Fotokopiri iz ove serije nude neverovatnu brzinu, kvalitet štampe, skeniranja i kompatibilnost sa profesionalnim software-skim rešenjima, koji Vam štede novac i vreme. 

Sa naše strane gledišta, najveća prednost ove serije fotokopira pre svega jeste njihova izdržljivost. Mislimo na najbitnije potrošne delove koji se habaju i menjaju na određeni broj kopija. Dok drugi proizvođači garantuju da će DRUM UNIT izvući od 50.000 do 150.000 strana, KYOCERA garantuje da će DRUM UNIT u TASKalfa fotokopirima uraditi između 500.000 i 600.000 otisaka. Koliko su mislili na kupce i prirodu, da i „slabija“, ekološki najzahvalnija serija „ECOSYS“ multifunkcijskih štampača pruža životni vek DRUM UNIT-a do 300.000 strana. Neverovatno, zar ne? Naravno da kvalitet korištenog papira i uslovi okruženja u kom se nalazi utiču na izdržljivost Vašeg fotokopira. Takođe izdržljivost svakog multifunkcijskog štampača i fotokopira se povećava se servisom fotokopira, odnosnom redovnim servisom i održavanjem fotokopira.
Nešto više o redovnom servisiranju multifunkcijskih štampača i fotokopira možete pročitati ovde.

Predstavićemo Vam Kyocera TASKalfa uređaje

kyocera taskalfa 1800 fotokopir aparat a3

Kyocera TASKalfa 1800 – Multifunkcijski uređaj (štampač-skener-kopir), savršen za poslovne prostorije sa nešto manjim obimom štampe. Sa rezolucijom štampe 600×600 dpi, pružiće više nego odlične kopije. Dolazi sa startnim tonerom za 3.000 strana, dok će sa svakim sledećim TK-4105 tonerom uraditi 15.000 strana (sa 6%, A4 pokrivenosti)

Kyocera TASKalfa 3212i – Multifunkcijski uređaj (štampač-kopir-skener), bez konkurencije na tržištu. Štampa i fotokopira brzinom od 32 strane po minuti, sa Multi Bit tehnologijom koja je ekvivalent 4800×1200 dpi. Dolazi sa dve fioke za papir od po 500 strana. Samouvlakač papira kao opciona oprema dolazi u sledećim kapacitetima ulaza papira (50, 140, 270 lista). Svaki ima obostrani skener u boji i funkciju slanja u folder ili na e-mail adresu. Toner TK-7125 štampa do 20.000 strana sa 6% pokrivenosti A4 formata papira.

kyocera taskalfa 3212i fotokopir aparat a3

Leave a Comment